Mainonta:

Jotta tätä verkkosivustoa voisi käyttää vapaasti, saamme maksun linkityksestä eri palveluntarjoajiin.

Meillä ei ole mahdollisuutta kattaa kaikkia viruksentorjuntapalvelun tarjoajia. Hyödynnä tätä sivua ja jaa se kiinnostuneille ystäville ja perheenjäsenille.

MEISTÄ

ParasVirustorjunta on nettiportaali, joka kokoaa ja arvioi erilaisia virustorjuntapalveluiden tarjoajia.

Tiimimme koostuu kolmesta parikymmpisestä tekniikkanörtistä, joita kiinnostavat erityisesti verkkoturvallisuus ja virustorjunta. Olemme jo pitkään suunnitelleet oman virustorjuntaohjelman luomista. Päätimme luoda omat verkkosivut aiheesta, josta meillä on paljon kokemusta.

Netissä surffailussa ja ohjelmien lataamisessa on aina useita riskejä. Internet ei ole enää yhtä turvallinen paikka, kuin se oli ennen.

Yksinkertaiset ihmiset voivat käyttää haittaohjelmia, jotka ovat keino saada tärkeitä tietoja sinusta tai varastaa henkilöllisyytesi. Toiset haluavat vain nähdä maailman palavan. Riippumatta syystä sinun täytyy suojautua näiltä ihmisiltä!

Surffaillessasi verkossa on aina hyvä käyttää tervettä maalaisjärkeä. Älä koskaan lataa ohjelmia sivustoilta, joihin et voi luottaa, äläkä koskaan jaa verkkoasi tuntemattomien käyttäjien kanssa. Älä kerro identiteettiäsi ulkomaalaisille käyttäjille jne.

Toinen tärkeä asia on vakuuttaa itsesi virustorjuntaohjelmalla. Virustorjunta voi auttaa sinua välttymään tietokoneviruksilta tai suojautumaan haittaohjelmilta, jotka ovat jo järjestelmässä.

Tänä päivänä markkinoilta löytyy uskomaton määrä virustorjuntaohjelmia ja tämän sivuston tavoitteena on tunnistaa markkinoiden parhaat virusohjelmat ja sellaiset, joita ei kannata käyttää. Tämän lisäksi julkaisemme erilaisia artikkeleita Internetin turvallisuudesta ja siihen liittyvistä aiheista.

Tämän sivuston kustannusten ja toiminnan kompensoimiseksi käytämme sponsorointilinkkejä, jos asiakas lähtee sivustostamme ja ostaa virustorjuntaohjelman/tilauksen suosituksemme seurauksena.

Tämä voi vaikuttaa eri virustorjuntaohjelmien järjestykseen verkkosivuillamme. Ilman näitä tuloja tällä sivustolla olisi valitettavasti vaikeaa.

Toivomme, että hyödyt tästä sivustosta ja toivotamme sinulle paljon onnea valitessasi sinulle sopivan virustorjuntapalvelun.